Esperi si us plau...

  • +376 814 814

  • info@psicob.ad

Ràdio - PsicoB

El retir d'un polític amb Psico B Per AndorraDifusió

Sònia Bigordà de Psico B ens parla del retir d'algú que s'ha dedicat a la política. Deixar la vida pública, deixar enrere una sèrie de responsabilitats i fins i tot allò en el que creies són punts que tractem amb la Sònia.

Acceptació de les crítiques Per AndorraDifusió

Psico B amb la figura de Mariona Buxó aborda l'acceptació de les crítiques per part de tots plegats. Les persones fomentem que els altres opinin?, tot i que ho facin amb un criteri vàlid o de manera poc encertada? Busquem les claus per descobrir si acceptem les crítiques i com han de ser aquestes.

Arriben eleccions, la personalitat dels votants amb Psico B Per AndorraDifusió

S'acosten eleccions comunals i al costat de Psico B i Sònia Bigordà intentem descobrir la personalitat dels votants. Si coneixes el perfil psicològic dels electors podràs arribar millor a ell, amb la qual cosa multiplicaràs la teva capacitat persuasiva i evitaràs enormes despeses en publicitat no segmentada. És clar que el complex és conèixer aquest perfil psicològic. Atents a Sònia Bigordà que ens hi ajuda.

La psicologia d'un líder amb Psico B Per AndorraDifusió

Com han de ser els líders, trets diferenciadors d'un líder, condicions que ha de tenir un líder, amb aquests ítems busquem respostes i solucions amb l'ajuda de Mariona Buxó de Psico B.

La psicologia en la política Per AndorraDifusió

Amb Sònia Bigordà de Psico B analitzem com ha de ser el tarannà d'un polític i com es pot aplicar la psicologia en aquest àmbit.