Esperi si us plau...

  • +376 814 814

  • info@psicob.ad

Ràdio - PsicoB

Conviure amb una malaltia mental Per AndorraDifusió

Com conviure amb una malaltia mental! Tema que parlem amb Mariona Buxó de Psico B, en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

La publicitat i el màrqueting i la psicologia Per AndorraDifusió

La setmana passada amb Sònia Bigordà de Psico B, vam encetar la conversa de com influeix la publicitat i el màrqueting en la nostra ment, en la nostra manera de pensar… Avui aprofundim amb la seva companya Mariona Buxó en el que ens ha de despertar al "coco" la publicitat per tal de provocar que allò que ens volen vendre en tinguem la necessitat, tot i que no ens faci falta o ja ho tinguem.

Psico B i el màrqueting i la publicitat Per AndorraDifusió

Sònia Bigordà de Psico B, ens explica les claus de la psicologia aplicades al màrqueting i la publicitat. Com influeix i en quin grau ho fa la psicologia per tal de que un producte o servei copsi la nostra atenció? Emocions, motivacions, expectatives, persuasió...

Estiu, parelles i Psico B Per AndorraDifusió

L'estiu ja és aquí i per a moltes parelles arriba el moment de compartir les vint-i-quatre hores del dia junts. El que per molts pot ser un motiu d'alegria, per tal com és el dia a dia, que és precisament estar junts tot el dia i gaudir més de la parella i en parella, per d'altres es converteix en un "malson", adonar-se que no es tenen tantes coses en comú, relació deteriorada, gastada... Avui amb Psico B parlem de l'estiu i com influeix en les parelles aquesta convivència... i les conseqüències!!

Psico B i els líders Per AndorraDifusió

Com aconseguir que els teus treballadors treballin com a líders, aquest és el fil conductor de l'aparició de Psico B al "Becaris". Mariona Buxó ens farà unes traces per descobrir com un treballador es pot convertir en una persona motivada i líder!!