• +376 814 814

  • info@psicob.ad

Blog

PsicoB, 10 anys apropant la psicologia a les persones Per Dona Secret

Des que PsicoB va obrir portes, l’any 2010, una de les motivacions de la Sònia Bigordà i la Mariona Buxó ha estat la d’apropar la psicologia a la quotidianitat, ja que entenen aquesta disciplina com una eina indispensable per a la salut mental de les persones. El dinamisme, l’ètica i la innovació són els elements clau de la seva filosofia.

Llegir més
L'angoixa dels empresaris amb Sònia Bigordà Per AndorraDifusió

La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha portat al límit alguns negocis, en conseqüència, els propietaris estan vivint moments difícils. Moments difícils per un mateix, pel fet d'haver de plantejar-se tancar un negoci que a vegades pot venir de generacions enrere i sobretot pel que pot representar tenir la responsabilitat de que el negoci doni de menjar a una, dues, deu o cent famílies.

Llegir més
Jugar sense públic, amb Mariona Buxó Per AndorraDifusió

La pandèmia sanitària ha fet que les competicions esportives es reprenguin sense públic. Parlem amb la psicòloga de Psico B, Mariona Buxó, sobre aquest nou escenari i com afecta els jugadors/es.

Llegir més
La nova normalitat amb Mariona Buxó Per AndorraDifusió

Por a la nova normalitat? Dilluns ja obren els negocis que faltaven per obrir, bars, restaurants, botigues de roba, estem preparats per anar al restaurant i tenir un metacrilat al mig o per anar a comprar roba i que hagi d'estar desinfectada? Li preguntem a Mariona Buxó de Psico B.

Llegir més
Les pèrdues amb Sònia Bigordà Per AndorraDifusió

Sònia Bigordà, psicòloga de Psico B, ens ajuda amb les pèrdues que pot haver provocat la crisi sanitària. Parlem, de fet recordem, la pèrdua d'un familiar i/o amic, i ens centrem en la pèrdua del lloc de feina.

Llegir més
Por de sortir de casa Per Diari d'Andorra

El neguit al desconfinament i la por de sortir de nou al carrer és un dels problemes amb què la gent es pot trobar després de romandre 50 dies tancat. Les psicòlogues de Psico B Sònia Bigordà i Mariona Buxó parlen de tot plegat.

Llegir més
Mostrant 1 a 12 d'un total de 118